Lonneke Mechelse

Praktijkhouder

Lonneke Mechelse is Gezondheidszorgpsycholoog (BIG), Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, Coach (Senior Practitioner, geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en de European Mentoring and Coaching Council). Ook is zij Relatietherapeut EFT (Registertherapeut) en supervisor, aangesloten bij de LVSC, beroepsvereniging voor professioneel begeleiden.

Na haar studie psychologie (RU Groningen, afgerond in 1993) vervulde Lonneke uiteenlopende advies- en managementfuncties bij de overheid en in het bedrijfsleven, met name op veranderkundig vlak. Meer en meer is zij daarna haar kennis en ervaring gaan inzetten bij de behandeling en coaching van cliënten. Lonneke en haar collega's vormen met elkaar het team van Peptalk.

Samen met de cliënt gaan wij oplossingsgericht en inzichtgevend te werk, zodat de problematiek snel wordt "ontknoopt". Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke, motiverende aanpak, die we combineren met gedegen vakkennis. Natuurlijk is er ruimte voor verdriet, maar waar mogelijk ook voor een lach. Mensen voelen zich daardoor doorgaans snel bij ons op hun gemak.

DSC 0262x
DSC 0442

John Stappers

Coach | EMDR-therapeut | 2e praktijkhouder

John vervulde managementfuncties in de verzekeringswereld en de zorgsector. Met een ‘track record’ van 44 jaar heeft hij uitgebreide ervaring met veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Cliënten omschrijven hem als warm, intuïtief sterk, oprecht geïnteresseerd, betrokken en als een creatieve out-of-the-box denker. 

DSC 0486z

Rosanne Schipper

Coach | EMDR | testassistent | psycholoog in opleiding

Rosanne is behalve parttime praktijkmanager ook een veelzijdige zorgcollega. Als pedagogisch medewerker en testassistent beschikt Rosanne over ruime ervaring met het werken met kinderen. Vanuit haar brede interesse in mensen heeft zij opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, EMDR-therapie, Positieve Psychologie, Autisme coaching en EFT (tapping). 

DSC 0028 2

Marieke Rodewijk

WO-psycholoog

Marieke is vanuit haar praktijk Lente’s Coaching parttime werkzaam voor Peptalk. Zij studeerde Sociale- en Organisatie Psychologie aan de Universiteit Leiden en Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Behalve psycholoog is zij een gepassioneerd semi-professioneel danser. Waar mogelijk combineert zij psychologische zorg met lichaamsgerichte therapie. Marieke maakt o.a. gebruik van ACT, EMDR en positieve cognitieve gedragstherapie.

DSC 0522 1

Anouk van Marrewijk

Orthopedagoog in opleiding

Anouk stond na het voltooien van de PABO opleiding meerdere jaren voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast is zij orthopedagoog in opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij hoopt deze opleiding dit jaar af te kunnen ronden. Anouk werkt binnen het team als testassistent en orthopedagogisch medewerker.

DSC 0508 1

Lianne Roerdinkholder

Psycholoog BSc / Testassistent

Lianne studeert psychologie aan de universiteiten van Leiden en Utrecht. Zij hoopt binnenkort haar twee masterstudies af te ronden. Lianne heeft een brede interesse in de vele aspecten van de psychologie en vindt daarom ook het werken in onze praktijk zo leuk. Zij assisteert bij het afnemen van testen en kan opvallend goed met kinderen overweg. Zoals samen dansen op een rap met een hyperactief kind na een 'best wel spannende' testafname.

toestemming Lianne van Es verkregen 13 3 2023 profilepic

Lianne van Es

WO-psycholoog

Naast psycholoog is Lianne ook mindfulness coach. Vanuit haar eigen praktijk Coachingspraktijk MoeD is zij parttime werkzaam voor Peptalk. Sleutelwoorden die bij haar passen zijn: sportief, creatief, doortastend en positief ingesteld. Lianne heeft ruime ervaring met de begeleiding van kinderen die meer moeite hebben dan hun leeftijdsgenootjes vanwege cognitieve, mentale of emotionele problematiek. Behalve kinderen begeleidt zij ook volwassenen.  

Michel van Zeijst

Muziek en coaching

“Muziek is meer dan alleen noten” is zijn motto. Vanuit zijn 35 jaar ervaring in het werken met kinderen en volwassenen, weet Michel hoe essentieel een wezenlijk contact is om de ander ‘op aan te zetten’. Muziek is een prachtig hulpmiddel om in contact te komen met je gevoelens en daarbij je mindset te wijzigen. Michel heeft een positieve insteek, een gezonde dosis humor en weet zijn cliënten uit te dagen en te motiveren. 

DSC 0534

Luna 🐾

Gastvrouw | therapiehond

Onze labrador Luna is behalve een enthousiaste gastvrouw ook een empathische therapiehond. Luna is altijd in voor gezelligheid en focust vooral op het zich laten knuffelen, eten, achter haar bal aanrennen, slapen en filosoferen over het leven. 

Maya kopie 2

Maya 🐾

Gastvrouw