Lonneke Mechelse

Lonneke Mechelse is Gezondheidszorgpsycholoog (BIG), Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, Coach (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en Relatietherapeut EFT (Emotionally Focused Therapy).

Na haar studie psychologie (afgerond in 1993) vervulde Lonneke uiteenlopende advies- en managementfuncties bij de overheid en in het bedrijfsleven, met name op veranderkundig vlak. Meer en meer is zij daarna haar kennis en ervaring gaan inzetten bij de behandeling en coaching van cliënten. Lonneke en haar collega's vormen met elkaar het team van Peptalk.

Samen met de cliënt gaan wij oplossingsgericht en inzichtgevend te werk, zodat de problematiek snel wordt "ontknoopt". Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke, motiverende aanpak, die we combineren met gedegen vakkennis. Uiteraard is er ruimte voor verdriet, maar waar mogelijk ook voor een lach. Mensen voelen zich daardoor doorgaans snel bij ons op hun gemak.

IMG 0021
IMG 0293

John Stappers

Coaching | EMDR | Praktijkhouder

John heeft managementfuncties gehad in de verzekeringswereld en de zorgsector. Met een ‘track record’ van 43 jaar heeft hij uitgebreide ervaring met veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Cliënten omschrijven hem als warm, oprecht belangstellend, betrokken en een creatieve out-of-the-box denker. 

IMG 0353

Rosanne Schipper

Coaching | Testassistent | EMDR | Praktijkmanager

Rosanne is behalve parttime praktijkmanager ook een gewaardeerde zorgcollega. Als orthopedagogisch medewerker en testassistent beschikt Roos over ruime ervaring met het werken met kinderen. Vanuit haar interesse in mensen heeft zij opleidingen gevolgd op het gebied van Coaching, EMDR, Positieve Psychologie, Autisme coaching en EFT (tapping).

IMG 0390

Marieke Rodewijk

Psycholoog

toestemming Lianne van Es verkregen 13 3 2023 profilepic

Lianne van Es

Psycholoog (Kind en Jeugd)

Michel van Zeijst

Muziek en coaching

“Muziek is meer dan alleen noten” is zijn motto. Vanuit zijn 35 jaar ervaring als activiteitenbegeleider en maatschappelijk werker, waarbij hij werkte met kinderen en volwassenen, weet Michel hoe essentieel een wezenlijk contact is om de ander ‘op aan te zetten’. Hij hanteert daarin zijn eigen stijl, soms uitdagend, soms volgend, altijd met een positieve insteek en een gezonde dosis humor. Michel is ook creatief en muzikaal. En dat komt hem bij het coachen van zijn cliënten goed van pas. Bezig zijn met muziek is in zijn praktijk een prachtig hulpmiddel gebleken om in contact te komen met je gevoelens en daarbij je mindset te wijzigen. Muzikale ‘voorkennis’ is niet vereist. Michel weet je uit te dagen en je te motiveren. Ontdek zelf wat klanken met je kunnen doen en laat je zelfvertrouwen groeien. Muziek en Coaching vormen een sterke combinatie. Kom het ervaren. Michel nodigt je graag uit voor een vrijblijvende kennismaking!

IMG 0040

Lianne Roerdinkholder

Testassistent

Anouk van Marrewijk

Orthopedagoog in opleiding

Anouk stond na het voltooien van de PABO opleiding meerdere jaren voor de klas in het basisonderwijs. Daarnaast is zij orthopedagoog in opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij hoopt deze opleiding dit jaar af te kunnen ronden. Anouk werkt binnen het team als testassistent en orthopedagogisch medewerker.

IMG 0130

Luna 🐾

Therapiehond en gastvrouw

WhatsApp Image 2023 03 13 at 16.58.51

Maya 🐾

Gastvrouw