Lonneke Mechelse

Praktijkhouder

Lonneke Mechelse is Gezondheidszorgpsycholoog (BIG), Registerpsycholoog NIP Arbeid & Organisatie, Coach (Senior Practitioner, geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en de European Mentoring and Coaching Council). Ook is zij Relatietherapeut EFT (Registertherapeut) en supervisor, aangesloten bij de LVSC, beroepsvereniging voor professioneel begeleiden.

Na haar studie psychologie (RU Groningen, afgerond in 1993) vervulde Lonneke uiteenlopende advies- en managementfuncties bij de overheid en in het bedrijfsleven, met name op veranderkundig vlak. Meer en meer is zij daarna haar kennis en ervaring gaan inzetten bij de behandeling en coaching van cliënten. Lonneke en haar collega's vormen met elkaar het team van Peptalk.

Samen met de cliënt gaan wij oplossingsgericht en inzichtgevend te werk, zodat de problematiek snel wordt "ontknoopt". Kenmerkend voor onze werkwijze is een persoonlijke, motiverende aanpak, die we combineren met gedegen vakkennis. Natuurlijk is er ruimte voor verdriet, maar waar mogelijk ook voor een lach. Mensen voelen zich daardoor doorgaans snel bij ons op hun gemak.

Voor meer informatie: kijk op de pagina 'kwalificaties'

DSC 0262x
greece6

John Stappers

Coach | EMDR-therapeut | 2e praktijkhouder

John vervulde managementfuncties in de verzekeringswereld en de zorgsector. Met een ‘track record’ van 44 jaar heeft hij uitgebreide ervaring met veranderprocessen en persoonlijke ontwikkeltrajecten. Cliënten omschrijven hem als warm, intuïtief sterk, betrokken en als een creatieve out-of-the-box denker. 

DSC 0486z

Rosanne Schipper

Coach (NOBCO registratienummer 71433) | EMDR-therapeut | testassistent | psycholoog i.o.

Rosanne is behalve parttime praktijkmanager ook een veelzijdige zorgcollega. Vanuit haar brede interesse in mensen heeft zij opleidingen gevolgd op het gebied van coaching, EMDR-therapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Positieve Psychologie, Autisme coaching en EFT (tapping). Als pedagogisch medewerker en testassistent beschikt Rosanne over ruime ervaring met het werken met kinderen. Momenteel volgt zij een universitaire opleiding tot psycholoog.

 

DSC 0028 2

Marieke Rodewijk

Psycholoog (MSc)

Marieke is vanuit haar praktijk Lente’s Coaching parttime werkzaam voor Peptalk. Zij studeerde Sociale- en Organisatie Psychologie aan de Universiteit Leiden en Levenslooppsychologie aan de Open Universiteit. Behalve psycholoog is zij een gepassioneerd semi-professioneel danser. Waar mogelijk combineert zij psychologische zorg met lichaamsgerichte therapie. Marieke maakt met name gebruik van ACT (Acceptance and Commitment Therapy), EMDR en positieve cognitieve gedragstherapie.

DSC 0522 1

Anouk van Marrewijk

Orthopedagoog (MSc)

Anouk stond na het voltooien van de PABO opleiding meerdere jaren voor de klas in het basisonderwijs. Zij  behaalde haar master orthopedagogiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Anouk werkt binnen ons team als behandelaar van kinderen en (jong)volwassenen. Ook voert zij diagnostisch onderzoek uit en adviseert zij ouders/verzorgers en leerkrachten. Zij is opgeruimd van karakter, toegewijd en net als haar collega's denkt zij in mogelijkheden en oplossingen. 

DSC 0508 1

Lianne Roerdinkholder

Psycholoog (BSc) | Testassistent

Lianne studeert psychologie aan de universiteiten van Leiden en Utrecht. Zij hoopt daar binnen afzienbare tijd haar twee masterstudies af te kunnen ronden. Lianne heeft een brede interesse in de vele aspecten van de psychologie en vindt daarom ook haar werk in onze praktijk zo leuk. Zij assisteert als stagiair bij het afnemen van testen en kan opvallend goed met kinderen overweg. Zoals het samen dansen op een rap met een hyperactief kind na een 'best wel spannende' testafname.

toestemming Lianne van Es verkregen 13 3 2023 profilepic

Lianne van Es

Psycholoog (MSc)

Naast psycholoog is Lianne ook mindfulness coach. Vanuit haar eigen praktijk Coachingspraktijk MoeD is zij parttime werkzaam voor Peptalk. Sleutelwoorden die bij haar passen zijn: sportief, creatief, doortastend en positief ingesteld. Lianne heeft ruime ervaring met de begeleiding van kinderen die meer moeite hebben dan hun leeftijdsgenootjes vanwege cognitieve, mentale of emotionele problematiek. Behalve kinderen begeleidt zij ook volwassenen.  

Michel van Zeijst

Muziek en coaching

“Muziek is meer dan alleen noten” is zijn motto. Vanuit zijn 35 jaar ervaring in het werken met kinderen en volwassenen, weet Michel hoe essentieel een wezenlijk contact is om de ander ‘op aan te zetten’. Muziek is een prachtig hulpmiddel om in contact te komen met je gevoelens en daarbij je mindset te wijzigen. Michel heeft een positieve insteek, een gezonde dosis humor en weet zijn cliënten uit te dagen en te motiveren. 

DSC 0534

Luna 🐾

Gastvrouw | therapiehond

Onze labrador Luna is behalve een enthousiaste gastvrouw ook een empathische therapiehond. Luna is altijd in voor gezelligheid en focust vooral op het zich laten knuffelen, eten, achter haar bal aanrennen, slapen en filosoferen over het leven. 

Maya kopie 2

Maya 🐾

Gastvrouw in opleiding

Waar Luna vooral gericht is op contact met de collega's en de cliënten in de praktijk, is Maya vooral geïnteresseerd in kattenbrokjes en niet te vergeten de croissantjes in de personeelskantine... Zij is daarom ook wel bekend onder de bijnaam Zwieber.