Psychologie, relatietherapie en coaching in Delft

 • Wij bieden verzekerde zorg, maar hebben bewust geen contracten met verzekeraars. 

  Als je een verwijzing van je huisarts hebt, kun je je aanmelden voor (kortdurende) verzekerde psychologische zorg. Zodra we je verwijsbrief hebben ontvangen krijg je van ons een intakeformulier, klachtenmeting en een betalingsovereenkomst. Aan de hand van de verwijzing, klachtenmeting en het intakeformulier wordt beoordeeld of wij de betreffende zorg binnen onze praktijk kunnen bieden. Wij hebben bewust geen contracten (meer) met verzekeraars. Dit betekent dat wij meer tijd beschikbaar hebben voor de directe zorgverlening. De factuur gaat naar de cliënt, die vervolgens een percentage van de kosten vergoed krijgt. Hoeveel dat is, is per verzekeraar en per soort polis verschillend. Zodra we de formulieren binnen hebben en wij kunnen de zorg bieden ontvang je een optie voor een intakegesprek en een gesprek met de regiebehandelaar. 

 • Ook ben je welkom voor psychologische zorg die niet binnen de basisverzekering valt, coaching, relatietherapie, werkgerelateerde problemen of diagnostisch onderzoek.  Voor een meer uitgebreide beschrijving, zie onze pagina ''aanbod''.

  Heb je vragen of wil je je aanmelden, vul dan het contactformulier op deze pagina in. We nemen dan binnen enkele werkdagen contact met je op. 

  Bereikbaarheid en openingstijden

  Het praktijknummer 06-25267373 is bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Op deze dagen is de praktijk geopend van 9.00 - 18.00 uur. Op woensdag zijn wij gesloten.

 • Hebben wij je oproep gemist? Probeer het in later nogmaals of spreek een boodschap in met je naam en je vraag of mededeling. Je kunt ook gebruik maken van de WhatsApp knop rechtsonder op je scherm. Wij nemen dan zo nodig contact met je op. 

  Acute problematiek

  Buiten kantoortijden is er geen sprake van continue bereikbaarheid. Voor de eigen cliënten zijn wij in dringende gevallen en alleen bij uitzondering bereikbaar. De basis GGZ is niet bedoeld voor crisisopvang.

 • Neem in geval van acute ernstige problematiek contact op met je eigen of dienstdoende huisarts. Deze kan zo nodig de crisisdienst inschakelen. Bel in een levensbedreigende situatie het alarmnummer 112 of bel in geval van suïcidale gedachten met de hulplijn 0900-0113.

  Locatie

  De praktijk is gevestigd aan het Rietveld 45 in het centrum van Delft.

 • NS-station en bus/tramhaltes zijn op 10-15 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Voor de binnenstad geldt een systeem van parkeervergunningen voor bewoners. Daar kun je dus niet staan. Let op: er wordt regelmatig gecontroleerd. Op een enkele plaats, zoals het Raam, kun je alleen parkeren met een (dure) dagkaart. Betaalbaar parkeren voor bezoekers is mogelijk op de Paardenmarkt of in de Marktgarage aan de Willem Naghelstraat, bij de Koepoortbrug. Vanaf daar is het maar 5 minuten lopen naar de praktijk.

  Afspraken en no-show

  Wij proberen de afspraken zoveel mogelijk in direct overleg met de cliënt in de agenda te zetten. Lukt dat niet, bijvoorbeeld omdat wij een voorstel per mail hebben verstuurd, dan werken wij met een optie voor een dag en een tijd. Gezien de drukte vragen wij de cliënt die optie binnen 48 uur te bevestigen, zodat de afspraak definitief wordt.

  Wanneer je een gemaakte afspraak niet kunt nakomen, dan word je verzocht om minimaal 48 uur van tevoren af te bellen, een sms te sturen of te mailen. Hoe tijdiger je afzegt, hoe meer kans dat we de gereserveerde tijd nog aan een andere cliënt kunnen besteden.

  Bij een te late afzegging of niet verschijnen op de afspraak (no show) zijn we helaas genoodzaakt de gereserveerde spreekuurtijd volledig in rekening te brengen.

  Formele aspecten

Heeft u vragen?

Gebruik onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.

* verplichte velden